Erfwinkel

In de Erfwinkel van Bio-boerderij Landleven kun je terecht voor boodschappen van de boer. Lekker van dichtbij, waarbij de voedselketen kort en overzichtelijk is. Want weten wat je eet, waar het vandaan komt en wat er in zit, dat vinden we belangrijk.

Je vind hier producten van eigen boerderij en bijzondere streekproducten van collega-boeren en -verwerkers. Het aanbod aan producten varieert met de seizoenen. Neem voor melk en zuivel je eigen flessen mee.

Openingstijden:

Vanwege voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus zijn onze openingstijden verlengd. Tot nadere berichtgeving zijn de openingstijden:

woensdag  13 tot 18 uur
vrijdag       13 tot 18 uur
zaterdag    09 tot 15 uur

SPECIALE OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN:

23 en 24 december open van 9 tot 18 uur
eerste en tweede Kerstdag gesloten

30 en 31 december open van 13 tot 18 uur
1 januari gesloten
2 januari open van 9 tot 15 uur

Heb je op een doordeweekse dag kaas nodig? Via onze webshop kun je kaas bestellen...

Winkelaanbod:

In de Erfwinkel vind je ons volledige assortiment aan boerenkaas, zowel vers gesneden als voorverpakt. Andere zuivelproducten als kwark en roomijs zijn ook bijna altijd op voorraad. In de diepvries vind je vlees van eigen koeien en ook geraspte kaas en huisgemaakte cheesecake. In het midden van de winkel staan de aardappels van eigen oogst en, afhankelijk van het seizoen, groenten.

Groenten op dit moment.
Melkkalender.

Naast producten van eigen boerderij vind je streekproducten als biologische eieren van Boerderij Migchels (Onstwedde), jam en conserven van de Porrepoele (Alteveer), droge worst van Akkervarken (Valthermond), honing van Bijenstand de Driehoek (ter Apel), bier van Brouwerij Westerwolde (Vlagtwedde).

Ook voor cadeautjes kun je terecht in de Landwinkel. We hebben kant en klare cadeaumandjes met eigen- en streekproducten samengesteld, maar je kunt natuurlijk ook altijd zelf een pakketje bij elkaar zoeken. Vraag in de winkel gerust naar de mogelijkheden.