Media

1 day ago

Westerwolds Goud

Iedere woensdagavond tappen we verse melk voor de kwark! ๐Ÿฅ› Dat staat vervolgens 36 uur te fermenteren. Zo hebben we iedere vrijdag weer verse kwark voor je! ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜‹ ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

Westerwolds Goud

Naast de workshop kaasmaken beginnen we binnenkort ook met een andere workshop! โœ‹๐Ÿคš We beginnen met melk en eindigen met... iets lekkers! ๐Ÿ˜‹ Binnenkort meer! ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Westerwolds Goud

Weekend = tijd voor pannenkoeken!! ๐Ÿฅž๐Ÿ˜‹ Hadden we al gezegd dat we alle ingrediรซnten nu in huis hebben? Speltmeel, bio eitjes en natuurlijk de allerlekkerste volle melk! ๐Ÿ˜Š ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Westerwolds Goud

Proefbaksels op de boerderij... heel vervelend werk is dit. ๐Ÿ˜ Binnenkort krijgt de cheesecake een zusje... ook weer gemaakt van streekproducten. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‹ ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Westerwolds Goud

Ik kwam een eierdoosje tegen met de tekst โ€œlosse eierenโ€. Gek, dacht ik. Alle eieren zijn toch los? ๐Ÿค” Nee hoor, zei onze eierboer, dit zijn losse eieren. ๐Ÿฅš

Dus vanaf nu: losse eieren in de Landwinkel! Nog steeds van Boerderij migchels, maar dan dus... los! ๐Ÿ˜Š ... See MoreSee Less

View on Facebook